Hűtőgép szerelő BUDAPEST – Amit nyújtunk Önnek

 

Hűtőgép szerelő -ink készséggel állnak a rendelkezésükre.

1.


Tapasztalt, gyakorlott leinformálható szakemberek. Nálunk csak olyan hűtőgépszerelő dolgozhat, kinek hozzáértését leinformáltuk és ellenőriztük. (Próbálja ki, nem fog csalódni. Későbbiekben név szerint kérheti a szakembert, így a bizalom kialakulhat.)

2.


Napi nyitva tartással működő szerviz, ahol 9h-tól 17h-ig felkereshet minket.

3.


Szakmához értő diszpécserek fogadják Önt, vagy személyesen a hűtőgép szervizünkben, vagy telefonon a hívását.

4.


Három vonalas telefon, illetve egy mobil szám áll rendelkezésükre felvenni velünk a kapcsolatot. Miért fontos kiemelnünk ezt a tényt? Nálunk nem fordulhat elő, ha fel akarják venni velünk a kapcsolatot, ez Önöknek nem sikerül. Ellentétben sok szakmájához nem értő ” hűtőgép szerelők ” ilyen trükkökkel próbálja elkerülni a garanciális problémákat.

5.


Telefonszámaink 25 éve ugyanazok. Vannak olyan szerelők, akik egy mobil telefonszámmal hirdetik magukat, és ha garanciális problémával találják magukat szembe, csak mobilszámot változtatnak.

6.


Reálszerviz üzlethelyisége 15 éve egy helyen található meg. Mi nem költözünk hetente.

7.


Nevünket lassan 25 éve használjuk. Nem változtatjuk, sőt büszkék vagyunk arra, hogy már nevünk alapján is keresik a szervizünket.

8.


Nekünk nem okoz gondot a számlaadás. Közületeknek is dolgozunk átutalásra./ Nyomatékosan kérnénk Önöket, ha bármi jellegű, ezzel kapcsolatos problémával találkozna, azonnal jelezzék a vezetőségnek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt intézkedni tudjunk! Önök segítsége fontos számunkra. / Máshol lehet, hogy olcsóbb a javítás számla nélkül, de ez a hivatalos okirata Önnek, hogy a munka mikor lett elvégezve, mennyibe került és mennyi a garancia idő.

9.


Esetleges garanciális problémákat megnyugtatóan kezeljük.

10.


Árképzésünk egyáltalán nem magas, sőt akár alacsonynak is mondhatnánk a piaci viszonyokhoz képest.

11.


Ellenben a márkaszervizekben és egyes hűtőgép szerelőknél bevett gyakorlatként Budapest területén, munkadíjunkon kívül, külön kiszállási díjat nem számolunk fel.

12.


Nem kell megjegyezni számtalan hűtőgép szerelő nevet és telefonszámot. Nálunk szinte minden hűtőgép hibájára talál megoldást. Specifikusan a hűtőgép javításra kiképzett mesterembereket talál. Ha netalán akár egyszerre két gépe romlik el egyszerre, nem kell két időpontot egyeztetnie. Minden hűtőgéppel való problémáját rövid időn belül megoldják mesterembereink. Érdemes minket választani.

Vissza a Főoldalra

További oldalaink:

Villanytűzhely szerviz Budapest

Mosogatógép Szerviz Budapest

Mosógép szerviz Budapest

Villanybojler Szerviz Budapest